divendres, 20 de juny del 2014

Concerts 10 anys Amalgama.

Ja sabeu que aquest any hem celebrat els 10 anys del grup Amalgama. He demanat a la Carla Baumann que ens parli de la seva experiencia. A sota si cliqueu la foto podreu veure el recull de fotos i vídeos que hem fet. Ja sabeu que l'enregistrament és "casolà" i que el directe és molt millor. En tot cas és un bon record:


   Quan vaig arribar a l’institut em va sorprendre molt l’existència del grup de música amalgama, i vaig pensar, per què no provar? Ara, cinc anys després, penso que vaig fer molt bé.


Al llarg d’aquests anys ha passat molta gent pel grup i junts hem aprés infinitat de cançons i fins hi tot alguns ens hem atrevit a tocar un instrument nou. Però crec que el millor de tot és que aquest grup no es limita a assajar i tocar cançons. Junts hem passat bons moments, hem rigut, hem aprés, hem fet amics i hem descobert que la música és una part important de les nostres vides.

Crec que tirar endavant un conjunt de música format per alumnes, en hores fora de l’horari escolar, és una cosa complicada però gràcies a l’esforç de tots i la constància de la professora és possible.
A mi ja em falta poc per marxar de l’institut i, per tant, del grup, però espero que aquesta iniciativa continui molts més anys com fins ara, i si pot ser més i millor!

Feliços 10 anys.
                                                                            Carla Baumann


1 comentari:

  1. FELICITATS per aquests 10 anys! Gràcies per convidar-nos a celebrar aquest fet tan important per tots vosaltres. Endavant amb el grup i endavant amb la música!

    ResponElimina

Si vols deixa el teu comentari: